House 1 / Final

Par Laura Sacher, Lorenza Birchler, 01/06/16


//

Reflection

///

From the outside of House 1 the visitor only sees our structure and its reflection into the water. To reach the plateform he must find his way through the other projects and - finally - go down the suspended staircase.

////


Image Fri Jun 03 2016 18:22:28 GMT+0200 (Europe de l’Ouest (heure d’été))




Image Fri Jun 03 2016 18:25:27 GMT+0200 (Europe de l’Ouest (heure d’été))




//

Final Drawing

///

Through this drawing we wanted to express the whole structure, starting from our project. We chose to cut the protostructure at some specific and strategic points, in order to show the spaces - coupe A : the interior of the stairs - and to show the elements which build them - coupe B.

////


Image Thu Jun 02 2016 09:06:50 GMT+0200 (CEST)